Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: https://www.staffy-day.cz.

Ochrana osobních údajů

Vaše data z přihlášek zpracováváme POUZE za účelem pořádání akce, ihned po akci jsou data ze serveru smazána, data nepředáváme žádnému 3 subjektu. 

Pokračováním využívání internetových stránek vyjadřuje Subjekt údajů svůj svobodný, informovaný a jednoznačný projev vůle o tom, že je srozuměn se zpracováním osobních údajů a že byl o zpracování osobních údajů náležitě a řádně poučen a informován. 
Správce je oprávněn jednostranně měnit tato pravidla ochrany osobních údajů podle platné legislativy a subjekt údajů využíváním internetových stránek vyjadřuje souhlasí s tímto oprávněním.
Pravidla ochrany osobních údajů jsou vydána v elektronické podobě a jsou přístupná na internetových stránkách.

Cookies

Pro správnou funkci stránek je někdy nezbytné umístit malé datové soubory, označované jako cookies, na vaše zařízení.

Co jsou cookies?
Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.  Soubory cookies jsou využívány také k měření dat o uživatelích pomocí nástroje Google Analytics. Slouží tak například k zjišťování počtu unikátních návštěvníků webu. A skrze zaznamenávání zpráv o chybách, které se čas od času uživatelům během návštěvy webu mohou objevit, vedou k vylepšení fungování stránek.
Jaké cookies používáme?
Používáme cookies například pro zachování přepnutí zobrazení z mobilních zařízení do PC verze webu, pro kontrolu hlasování v anketách a další pro zachování vašich preferencí při prohlížení těchto webových stránek. Dále používáme cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat.
Cookies a ochrana soukromí
Cookies ukládají informace do vámi používaného prohlížeče, nejedná se však o identifikaci na úrovni člověka. Není vás tedy možné podle nich osobně identifikovat, pokud potřebné údaje sami neposkytnete (jméno, telefon, e-mail, atd.).Využívání souborů cookies můžete vždy ve vašem prohlížeči zakázat. Návod, jak na to, můžete najít přímo v nápovědě vašeho prohlížeče, stejně tak i tipy, jak vaše cookies spravovat. Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na  webových stránkách prohlížečů. 

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Sociální sítě

Webová stránka www.staffy-day.cz obsahuje sociální pluginy třetích stran, pomocí nichž mohou návštěvníci webové stránky sdílet obsah této webové stánky se svými přáteli a dalšími kontakty. Jedná se o: plugin sítě Facebook, který je spravována společností Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA;

Kam posíláme vaše data?

Používáme pluginy 3 stran, které o Vás mohou získávat informace, které nemůžeme ovlivnit. Jedná se především o plugin sociální sítě Facebook, který je spravován společností Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA; a zásady ochrany dat sítě FB najdete zde.
Dále používáme cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat.

Prohlášení o ochraně osobních údajů
Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. (Zákon o ochraně osobních údajů) a ostatními právními předpisy platnými na území ČR a současně i dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení subjektů údajů (dále jen „GDPR“).